صفر تا صد ویزای استارتاپ کانادا را قصد داریم در این مقاله باهم بررسی کنیم. ویزای استارتاپ از جمله راههای مهاجرت به کانادا است که در مورد شرایط ویزای استارتاپ کانادا و هزینه استارتاپ کانادا به طور مفصل صحبت کردیم و در این مقاله قصد داریم روند گرفتن صفر تا صد ویزای استارتاپ کانادا را مرحله به مرحله شرح دهیم.
مراحل گرفتن ویزای استارتاپ کانادا
شما با داشتن ایده خلاقانه، اعتمادنامه و تمکن مالی و زبان سطح 5 میتوانید ویزای استارتاپ کانادا بگیرید اما دقیقا چگونه از کجا باید شروع کنیم ؟
مرحله صفر تصمیم به مهاجرت از طریق استارتاپ :
مرحله صفر دقیقا مهمترین مرحله صفر تا صد ویزای استارتاپ کانادا است خب چرا صفر ؟ چون این مرحله قبل از انجام روند مهاجرت استارتاپ است. شما اولین که باید با خود کنار بیاید که آیا قصد مهاجرت به کانادا را دارید؟ اگر جواب بله است چرا ویزای استارتاپ را انتخاب کردید در واقع شاید واقعا احساس میکنید ایده خلاقانهای دارید که بستر انجام آن در کشور شما نیست. شاید واقعا حوصله تحصیل یا شرایط سنی آن را ندارید و میخواهید زودتر به بازار کار وصل شوید و به اقامت دائم کانادا برسید. شاید از انجام کار های سازمانها و ادارات حتی در کانادا هم خوشتان نمیاید و میخواهید کار خودتان را داشته باشید. جواب هر کدام از اینها که نیز بله بود حالا باید برای آن تلاش کنید و اینطور نیست که ویزای استارتاپ در جیب شما باشد بهتر است گول موسسات مهاجرتی که این نوع مهاجرت را خیلی ساده جلوه میدهند را نخورید.
مرحله اول ایده و طرح:
مرحله اول از مراحل صفر تا صد ویزای استارتاپ کانادا این است که اگر شما ایده به نظر خوب و جدیدی هم دارید باید بررسی شود که آیا این ایده مناسب ارائه برای گرفتن ویزای استارتاپ هست یا خیر در واقع این ایده باید پاسخ یکی از نیاز ها فعلی کانادا را بدهد یا به قدری بکر باشد که انجام آن خود باعث بالا بردن کیفیت آموزشی، مالی، زندگی و… در کانادا شود. در این ایده شما آیا اشتغال زایی برای کاناداییها وجود دارد؟ آیا میزان بودجهای که برای انجام آن لازم است را شرکتهای سرمایه گذاری به طور کامل میتوانند پرداخت کنند؟ و سوالات دیگر که اگر آن را میدانید به مرحله بعدی میرویم.
مرحله دوم تنظیم بیزنس پلن
مرحله دوم از مراحل صفر تا صد ویزای استارتاپ کانادا تنظیم بیزنس پلن است. حالا که ایده شما مشخص شد و به نظر ایده خوب و کارآمدی برای ارائه به کانادا میآید باید یک بیزنس پلن شفاف نیز برای انجام آن در کانادا ارائه دهید اگر هزینه پروژه شما 200 هزار دلار است شرکتهای آنجل تنها 70 هزار دلار کانادا را میدهند و مابقی آن را باید اثبات کنید که دارید. شرکتهای ریسک پذیر که 200 هزار دلار هم میدهند پروژه شما باید خیلی فوقالعاده باشد که ریسک سرمایهگذاریی در آن را داشته باشند چرا که تنها 4% از سهم اعتماد نامه دادن را این شرکتها در سالهای گذشته داشته اند. به جز آن این پروژه شما نیروی انسانی لازم را دارد ؟ اگر نه چه افرادی با چه تخصصی را نیاز دارد و آنها را شما تامین میکنید یا خیر ؟ اگر خیر بهتر است به سمت شرکتهای انکوباتور بروید چرا که آنها این کار و خدمات بسیار دیگری را با هزینه معقول برای شما انجام میدهند. جامعه هدف پروژه استارتاپ شما، برنامه زمانی مشخص تا رسیدن به هدف و … از جمله قسمتهای است که باید در بیزنس پلن خود برای مهاجرت به کانادا در نظر داشته باشید.
مرحله سوم تایید بیزنس پلن و گرفتن نامه اعتمادی شرکتهای سرمایهگذاری:
مرحله سوم از مراحل صفر تا صد ویزای استارتاپ کانادا گرفتن اعتماد نامه از یکی از شرکتهای ریسکپذیر، آنجل یا انکوباتور است و این به آن معنا است که آنها علاقه مند به سرمایهگذاری در پروژه استارتاپی شما هستند. در مورد شرکتهای انکوباتور پروژه شما اگر پتانسیل لازم را داشته باشد مبلغی را نمیدهند اما برای شما کلاسهایی برگذار میکنند و میتوانند برای شما اسپانسر پیدا کنند. گرفتن این اعتماد نامه کاملا بستگی به دو مرحله اول و دوم دارد.
مرحله چهارم تمکن مالی:
حالا که مراحل فوق را سپری کردید مرحله چهارم از مراحل صفر تا صد ویزای استارتاپ کانادا اثبات تمکن مالی است. این مبلغ با توجه به تعداد افراد خانواده متفاوت است و حدود 13000 دلار کانادا برای یک نفر و 17000 دلار کانادا برای دو نفر و … است. این مبلغ را باید بتوانید نشان دهید که دارید و به این منظور است که کانادا مطمئن شود از پس هزینههای خود تا زمان به درآمد رسیدن پروژه استارتاپی شما بر میایید. که در مقاله هزینه ویزای استارتاپ کانادا بیشتر در موردش صحبت کردیم.
مرحله آخر ثبت درخواست ویزای استارتاپ
مرحله آخر از مراحل صفر تا صد ویزای استارتاپ کانادا به این صورت است که تمامی مدارک مراحل اول تا چهارم یعنی ایده خلاقانه، بیزنس پلن و اعتماد نامه یک شرکت علاقهمند به سرمایهگذاری کانادایی را به همراه اثبات تمکن و مدرک زبان سطح 5 (انگلیسی یا فرانسوی) را برای خود و هر یک از اعضای تیم ارائه دهید و درخواست بررسی پرونده و مهاجرت دهید در صورت تمایل به مهاجرت با خانواده باید درخواست مهاجرت برای آنها را نیز ارائه دهید و منتظر باشید تا جواب ویزا بیاید.
سخن پایانی
این مراحل را که پشت سر بگذارید ویزای استارتاپ شما صادر میشود و البته به معنی اقامت دائم نیست چرا که باید بعد از مهاجرت و شروع فعالیت کسب و کار فعال خود و اعضای تیم را نشان دهید تا اقامت دائم برای شما و خانوادتان صادر شود. برای اطلاعات بیشتر و اگر در هر یک از این مراحل صفر تا صد ویزای استارتاپ کانادا نیاز به کمک داشتید یا تمایل دارید از صفر تا صد کنار شما باشیم با کارشناسان ما تماس بگیرید.
Leave A Comment